Totalul afișărilor de pagină

marți, 22 decembrie 2009

Locul 7

Aseara a avut loc Gala 10 pentru Romania. In cadrul acesteia au fost laureati cei mai buni jurnalisti, interpreti vocali, sportivi, actori, oameni de afaceri, politicieni cele mai bune orase, brand-uri romanesti si licee din tara. Printre castigatori s-au numarat Mircea Badea, Andra, Adrian Mutu, Florin Piersic, Ion Tiriac, Traian Basescu si altii. La categoria orase primul loc a fost ocupat la egalitate de Cluj-Napoca si Constanta, cel mai bun brand romanesc al anului 2009 este Borsec, iar in ceea ce priveste liceele de varf din tara cel mai bun a fost ales Coelgiul National "Mircea cel Batran" din Constanta.

A 5-a editie a Galei 10 pentru Romania a pus si Bistrita in randul premiantilor. Colegiu National "Liviu Rebreanu" a ocupat locul 7 la sectiunea licee. Acesta a fost reprezentat de directorul Constantin Rus si elevele Maria Bechis si Adina Briciu.

Proiectul se va desfasura pe o perioada de 10 ani. Incepan cu anul 2008 organizatorii au initiat o noua sectiune - Trofee de excelenta. Aceste trofee sunt oferite personalitatilor din Romania pentru intreaga cariera. Anul acesta printre cei care au primit trofee de excelenta s-au numarat istoricul Lucian Boia, campionul la kaiac-canoe Ivan Patzaichin, antrenorul Octavian Bellu, actriţa Olga Tudorache, atleta Iolanda Balaş, chirurgul Leon Dănăilă şi preşedintele de onoare al PNŢCD aripa Sârbu, Ion Diaconescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu