Totalul afișărilor de pagină

luni, 1 februarie 2010

Tot prostu' are blog

Nu ati aflat deja care este noua FITZA? Sa ai blog personal. Sa impartasesti cititorilor, admiratorilor, semenilor, prietenilor si dusmanilor propriile experiente, trairi, opinii este visul devenit realitate al fiecaruia dintre noi. Yeah, bullshit!

De cand s-a prins un smecher ca nu e mare filosofie sa faci un blog (dai trei clickuri) s-a umplut netu de "Bloggeri". Baietii si fetele lu' mama... a avea un blog nu inseamna sa pui 2 poze si sa scrii ce frumos a fost filmu' de aseara de pe NationalTV, e nitel mai complicat... Adica daca ai o parere care sa-ti fie luata in seama de cineva, merita sa ai un blog si sa scrii ce crezi, dar daca pasiunile si succesele tale sunt betia, drogu' si sexu...nu prea ai ce cauta in zona asta. Scuze...

Cum zice Puya: "Baaaai Inteligentule!"....

Un sfat: cititi cateva bloguri cu greutate (nu dau exemple pt ca sunt multe si de toate felurile, depinde de preferinte) si apoi incercati si voi sa ii imitati, ca original e cam greu sa fi cand deja ai ajuns o oaie a turmei...

3 comentarii:

  1. Cum ziceai 'blog personal'. Fiecare are propria viziunea asupra a ceea ce inseamna asta si nu cred ca esti tu in masura sa critici. Tu scrii despre Bistrita, bravo, altii se axeaza pe alte chestii, bravo si lor. Fiecare blog/blogger are personalitatea lui.
    Daca asta e parerea ta screw it/you.. la fel de bine poate fi invidie si asa mai departe.
    Si btw 'fata', filmul era pe HBO :)), poate ar trebui sa privesti mai mult in perspectiva, poate vei parea snoaba la un moment dat.

    Irina Iuoras

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristinuta, un blog e ca un jurnal, doar ca nu e pe foi, ca a lu' bunica, ci pe net. Pe blog pot sa spun orice ma taie capul, despre filmu de pe tvr, despre maneaua noua a lu' salam sau despre cat de reusita a fost partida de sex de azi noapte. E un mod de a-ti exprima opinia.
    Scuza-ma ca zic, dar tu, dand exemplu un vers din puya, nu dai dovada de o cultura exagerata. Puya nu promoveaza cultura.
    Inchei aici. Bafta la bac.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos punctat. E intr-adevar la moda acum sa iti faci site despre tine unde sa iti diseci pieptul in fata internautilor.

    RăspundețiȘtergere