Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 aprilie 2010

Metropolis reloaded

Duminica s-a redeschis discoteca tineretilor noastre :)). Evenimentul s-a bucurat de prezenta a sute de bistriteni dornici sa revina in locul unde pana nu demult isi petreceau noptile de week-end. Surpriza a fost totala. Schimbari drastice, un aer modern, care poate oricand concura cu discoteci si cluburi din orasele mari. Tocmai cand credeam ca aparitia atator cluburi in Bistrita va fi o descurajare pentru afaceristi, iata ca Metropolis revine in forta si demonstreaza inca o data ca stie cum sa atraga publicul bistritean.

Desigur ca la deschidere parerile au fost impartite, iar asta pentru ca spatiul a devenit prea aglomerat pentru a asigura atmosfera perfecta tuturor petrecaretilor. Cu toate astea, Metropolis va reveni in topul preferintelor bistritenilor pentru ca deja stim ca orice lucru nou trebuie incercat, si mai ales pentru ca alaturi de "istoria" bogata a localului, reinvierea lui (in Duminica Pastilor) a insemnat cu siguranta acel ceva in plus de care Bistrita avea nevoie din punctul de vedere al divertismentului.

Desi mai sunt unele lucruri de pus la punct, nu putem decat sa ne bucuram de ceea ce Bistrita ne ofera, si invata sa o faca din ce in ce mai bine: divertisment.

P.S.: Secretul nu este cantitatea, ci calitatea...si noi asta cautam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu