Totalul afișărilor de pagină

vineri, 9 aprilie 2010

Primarul nu se da batut


Constiincios cum il stim, Ovidiu Cretu, primarul Bistritei, vrea cu orice pret sa-si duca la indeplinire promisiunea cu ajutorul careia a castigat increderea si votul bistritenilor. Cu toate ca multi au comentat pe marginea ideii Wonderland, primarul este convins ca pe durata mandatului sau aceasta zona de agrement se va transforma din proiect in realitate.

Ultima problema cu care se confrunta Ovidiu Cretu este faptul ca in apropierea spatiului destinat proiectului Wonderland se afla un teren de 16 hectare, aflat in proprietatea MapN, folosit ca Poligon al Armatei. In urma avizului de principiu obtinut la ultima sedinta a Consiliului Local, Ovidiu Cretu va incepe negocierile pentru efectuarea unui schimb de terenuri care va consta in mutarea Poligonului Armatei de pe Dealul Cocosului in apropierea localitatii Slatinita.

Cu toate ca armata are drept de folosinta asupra terenului pana in 2022, primarul sustine ca locatia nu este una propice destinatiei sale actuale, datorita faptului ca zona nu beneficiaza de securitate din cauza caselor contruite in apropiere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu