Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 septembrie 2010

Cam asa stau lucrurile

Vicepresedintele PD-L Ioan Oltean, deputat de Bistrita-Nasaud, spune ca a renuntat in ultima clipa la functia de ministru al Administratiei si Internelor, dupa ce premierul Emil Boc i-a solicitat sa ramana la Camera Deputatilor, unde situatia este deocamdata tulbure.

"A fost o discutie foarte serioasa. Eram dorit ca ministru al Administratiei si Internelor, insa presedintele PD-L, premierul Emil Boc mi-a cerut sa raman la Camera, sa o ajut pe Roberta Anastase care trece printr-o situatie dificila, ma refer aici la acel vot de pe legea pensiilor. Nici nu stiu daca m-as fi dus, caci este o situatia foarte complicata acum", sustine Ioan Oltean.

Reamintim ca in cursul zilei de luni, 27 septembrie, democrat-liberalul Vasile Blaga si-a anuntat demisia din functia de conducere a Ministerului Administratiei, ca urmare a tensiunilor aparute intre sindicalistii din politie si presedintie. Locul ramas vacant a fost ocupat in doar cateva ore, presedintele numindu-l in functie pe senatorul Traian Igas.

Sursa: citynews.ro

Ne tot plangem noi ca Bistrita nu e pe harta. Inca 2-3 ministri din Bistrita si se muta Guvernul la noi. Hai sa nu ne mai plangem atat ca nu ne baga nimeni in seama. Mai pe fata sau mai pe dos daca e nevoie se misca lucruri si la Bistrita. Trebuie doar sa privim putin mai in perspectiva, dincolo de viata din "burg". Poate maine aflam ca d-l Oltean e chemat pe postul de prim-ministru... si daca pana atunci rezolva problemele de la Camera sau renunta la sentimente de solidaritate fata de doamna Anastase ...cine stie?...

Un comentariu: