Totalul afișărilor de pagină

vineri, 27 noiembrie 2009

10 pentru Romania

"10 pentru Romania" este un proiect care isi propune sa premieze cele mai bune institutii si cei mai buni oameni ai tarii noastre. Ajuns la a 3-a editie, de aceasta data organizatorii s-au gandit sa aleaga cel mai bun liceu din Romania.
Pana aici subiectul nu trezeste foarte mare interes. Anul acesta, insa, Colegiul National "Liviu Rebreanu" din Bistrita a fost desemnat sa ia parte la Gala "10 pentru Romania", difuzata de RealitateaTV, unde reprezentantii celor mai bune 10 licee din tara se vor confrunta pentru a ocupa un loc cat mai bun in ierarhie.
Reprezentantii liceului nostru sunt directorul Constantin Rus si o eleva din clasa a 12-a, profil Istorie, stiinte sociale: Maria Bechis. Acestia vor merge in data de 2 decembrie la Bucuresti pentru a demonstra ca liceul nostru merita sa fie ales ca cel mai bun din tara. Gala transmisa in direct depostul RealitateaTV va incepe la ora 18.
Pentru a alege cele 10 licee o echipa de specialisti a vizitat unitatile de invatamant vizate, unde au stat de vorba cu elevii si profesorii si au incercat sa vada, in fiecare caz, care sunt multumirile si nemultumirile ambelor parti. Rezultatele le vom vedea in 2 decembrie.

Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu