Totalul afișărilor de pagină

joi, 19 noiembrie 2009

Unii zic ca e alegeri, eu ca e Bistrita Folk!

Doua momente importante in acest sfarsit de saptamana: Alegerile prezidentiale si Festivalul Bistrita Folk? Care ti se pare cel mai important?

Bistrita Folk - poate cel mai frumos eveniment cultural al Bistritei.

De un an am asteptat momentul unei noi editii a festivalului Bistrita Folk! Acum trei ani, cand l-am descoperit am fost fascinata de spectacolul pe care l-am vazut pe scena, si de atunci iubesc toamna doar pentru acest eveniment( in rest toamna inseamna ploaie, tristete, moarte, urat, somn, nevoi, munca).

Totusi, de ce toti vorbesc despre campania electorala si alegeri, si nimeni despre festival? Un raspuns mai mult decat evident ati spune! Pentru ca alegerile de duminica ne vor schimba viitorul, pentru ca ne intereseaza mai mult banii decat cultura, pentru ca nu ne simtit bine in tara noastra si speram sa putem schimba ceva, pentru ca...pentru ca... Credeti-ma, in Romania contemporana nu veti putea schimba nimic prin alegeri prezidentiale, pentru ca problema nu este clasa politica, sau candidatul X sau nesimtirea lui Y ci mentalitatea generala care ne caracterizeaza ca popor. Asta e problema! Si asta nu se poate schimba cu o stampila! Nici cu cateva milioane de stampile! Pentru ca toti suntem la fel, oricare dintre noi ar fi acolo sus. V-ati gandit vreodata daca l-ati vedea pe Basescu la un eveniment de genul Festivalului Folk din placere? si nu doar de ochii lumii, ca asa se aduna voturile? Sau pe Geoana? Sau pe Becali? Sau pe Antonescu? Sau pe Vadim? Sau pe Oprescu? Sau pe cine vreti voi...Poate ca le si place, dar in primul rand conteaza votul, manipularea, aparentele.

Asa ca mergi la vot! Incearca sa-ti schimbi viitorul! Merita! Dar nu uita ca in weekendul acesta ti se ofera si o pauza de cultura, profita de ea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu