Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 29 august 2009

Scoateţi armele, a început campania!

Poate v-aţi întrebat vreodată cum se face că oameni de care nimeni nu a mai auzit niciodată ajung în cele mai înalte funcţii de la conducerea judeţului. Răspunsul? Pentru că fac parte din partidul X şi pentru că sunt marionetele perfecte care sa ducă la îndeplinire toate ordinele şefului. Asta până când totul devine prea bătător la ochi (moment păstrat de obicei pentru perioada campaniilor electorale) atunci când membrii partidelor încep să îşi scoată ochii unii altora pentru "încălcarea legii".

Cazul îl întalnim şi la Bistriţa, unde micile şicane politice încep să ia amploare. Ameninţări cu demiteri din funcţie, acuzaţii cu privire la direcţionarea resurselor financiare ale judeţului spre firme private în urma unor licitaţii aranjate în prealabil şi degradarea accentuată a relaţiilor de comunicare în interesul comunităţii din cadrul consiliilor sunt doar semnalele de alarmă că începe campania electorală.

Unitaţile de învăţământ şi unităţile sanitare par a fi candidatele perfecte la postul de "probleme la care doar noi avem soluţii". Abia aştept începerea anului şcolar, şi nu pentru a-mi revedea colegii şi profesorii, ci pentru a vedea cine pe cine va lovi atunci când jumatate din şcoli nu vor primi aviz sanitar de funcţionare sau când nimeni nu va mai avea bani să finalizeze lucrările de reabilitare începute în această vară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu