Totalul afișărilor de pagină

luni, 31 august 2009

Din iubire pentru muzică






Am auzit multe persoane care spuneau că rockul este muzica tineretului dar mi-a venit greu să cred. Însă văd că din ce în ce mai mulţi tineri aleg să îşi formeze trupe de rock şi chiar încearcă să lupte pentru ca acest gen de muzică să fie mai apreciat de oamenii de cultură din Bistriţa.

De curând am cunoscut o trupă nouă de pop rock. O trupă încă timidă, la început, însă care promite mult. Aceştia se numesc pe scurt Analogue, adică Olimpia Guzu(voce), Ionuţ Lăpuşte(voce), Adrian Croitor(clape), Marius Mureşan(chitară armonică), Tudor Sîngeorzan(chitară solo), Andrei Şorobetea(chitară bass) şi Tică Ilieşiu(tobe). Prima melodie înregistrată de ei este "No one like you", singura de altfel semnată de cei 7 membrii.

Până acum s-au facut auziţi pe unde au putut, în Sângeorz-Băi şi Maieru, zonă din care provin membrii trupei, însă pe viitor speră să ajungă şi la Bistriţa cu muzica lor. Aceştia şi-au propus ca anul viitor să urce pe scena Zilelor Municipiului Bistriţa, însă până atunci mai au mult de lucru la consolidarea formaţiei. Sunt tineri, plini de energie şi resurse, şi vor reuşi întocmai să îşi ducă la îndeplinire obiectivele.

Chiar dacă peste 2 săptămâni începe şcoala şi repetiţiile nu vor mai putea fi atât de dese ca în vacanţă, membrii trupei nu se vor da bătuţi pentru că le place ceea ce fac şi sunt hotărâţi să ajungă departe. "Vom face repetiţii în week-endu-uri şi vacanţe, şi de fiecare dată când vom avea puţin timp la dispoziţie. Va fi puţin mai greu odată cu începerea şcolii însă ne vom descurca", au declarat aceştia.

Eu le urez mult succes şi sunt sigură că vor reuşi să facă tot ce îşi propun. Ceea ce trebuie să ştie este că ei sunt singurii care pot face lucrurile să meargă, iar ambiţia şi placerea pentru muzică trebuie să primeze în orice decizie vor avea de luat.

Mult succes în continuare!

Un comentariu:

  1. Nu merge sa vad intaia poza mare :(
    Le doresc numai bine, sanatate.. si sa trimita niste demo-uri la ceva case de discuri, sa isi faca cont de myspace, youtube, trilulilu sa putem si noi auzi o piesa doua sa ne dam cu parerea.

    RăspundețiȘtergere