Totalul afișărilor de pagină

joi, 3 septembrie 2009

Doi bistriţeni la ONU

Bianca Sârbu şi Adrian Solcan sunt cei doi tineri delegaţi ai României în cadrul Naţiunilor Unite. Aceştia au câştigat o competiţie la nivel naţional axată pe politici de tineret, şi implicare în acţiuni de voluntariat alături de tineri.

Bianca Sârbu este din Năsăud, şi va împlini în curând 25 de ani. Acest mandat de tânăr diplomat ONU îi oferă şansa de a se afirma la un nivel mai înalt şi de a încerca să găsească cele mai fiabile soluţii pentru problemele sistemului educaţional din România.

În ceea ce îl priveşte pe Adrian Solcan, pe care cu toţii îl cunoaştem în postura de primar al tinerilor, omul care a crescut alături de tinerii din comunitatea noastra şi care este decis să lupte pentru ei, în primul rând pentru a le oferi un viitor mai plin de posibilităţi dar şi pentru a se face cunoscut în lume, având ocazia, prin munca sa să schimbe destine, inclusiv pe al lui. Adrian va fi întotdeauna omul la care apelezi când ai nevoie de cineva care vorbeşte frumos şi cu substrat, cineva informat până în cele mai mici delatii în legătură cu problemele tinerilor şi proiectele adresate lor, un om pe care te bazezi atunci când nimeni nu te ajută.

Dacă ai şi tu propuneri, sugestii sau critici referitoare la munca celor doi, sau pur şi simplu doreşti să aflii mai multe despre negocierile pe care Bianca şi Adrian le vor desfăşura în lunile octombrie, respectiv februarie la ONU, poţi intra pe
http://adriansolcan.blogspot.com .

Eu am încredere atât în Bianca cât şi în Adi, şi sunt sigură că vor face o treabă bună la ONU, pentru că au conştientizat importanţa muncii lor, dar şi puterea care le-a fost încredinţată odată cu acest mandat.

Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu