Totalul afișărilor de pagină

joi, 3 septembrie 2009

În sfârşit răsplătiţi

Oamenii care duc renumele judeţului la nivel naţional şi chiar dincolo de hotare prin munca lor nu vor putea fi niciodată destul de apreciaţi şi răsplătiţi. Cu toate acestea, autoritaţile locale ar trebui să ia masuri pentru a încuraja activitaţile de acest gen printr-o răsplată cel puţin verbală, dacă mai mult nu este posibil.

Dar, spre uimirea mea, în perioada de criză în care nu se găsesc bani pentru hârtia igienică, însă se cumpără icre negre şi sushi,... tot în acea perioada în care învăţământul şi justiţia sunt la pământ, dar politica triumfă din scaune regale,... şi în aceiaşi perioadă de criză în care nu se găsesc bani de salarii, oamenii încep să îşi piardă slujbele, dar începe brusc să ne preocupe cultura şi construim monumente la colţuri de stradă;... da, în aceste timpuri Consiliul Judeţean a găsit finanţare pentru a oferi olimpicilor bistriţeni abonamente pe perioadă de un an bazele sportive din municipiu. În acest sens luni, în data de 7 septembrie, la ora 11, olimpicii se vor întâlni în şcoli pentru a decide unde vor să îşi petreacă timpul liber în următorul an.

Bravo domnilor consilieri. Toată stima. V-aţi spălat pe mâini după toate investiţiile nejustificate şi banii aruncaţi pe fereastră, după toate scandalurile politice şi de interese, aţi ales să faceţi ceva pentru tineri, pentru viitorul vostru. Jos pălăria!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu